Kira-kira Covetrus

Covetrus teknologi haiwan-Kesihatan global dan Syarikat yang khusus untuk Memperkasa bekerjasama amalan Veterinar untuk memacu Kesihatan baru dan kewangan hasil perkhidmatan. Kesungguhan kami untuk kesejahteraan haiwan dan orang-orang yang menjaga mereka mendorong kami untuk memajukan dunia Perubatan Veterinar.

Kisah-kisah kejayaan

Ia membebaskan saya untuk menumpukan perhatian kepada perkara-perkara yang saya sukai tentang menjadi doktor haiwan, dan saya masih mampu untuk mendapatkan perkara-perkara membosankan, pentadbiran yang dicapai.

Dr Debora sami, burung Brisbane dan Exotics Perkhidmatan Veterinar

Saya akan mengesyorkan ia ke mana-mana amalan, besar atau kecil, yang serius untuk mendapat kawalan yang baik dan memahami data mereka untuk tujuan perniagaan atau klinikal.

Dr Anne Richings, Beaumont Hospital haiwan Sainsbury & Maktab Diraja Veterinar

Ia memenuhi semua pesakit & pelanggan keperluan saya memastikan saya Jangan terlepas pandang apa-apa. Ianya seperti mempunyai seorang pekerja tambahan. Hasil? Saya kurang menekankan dan tahap penjagaan yang lebih konsisten.

Dr Angela Sutherland, pembedahan Veterinar Maraboon

Kami yuran transaksi purata meningkat sebanyak 15%. Keuntungan bersih telah lept dari 13% 23%.

Dr. Simon Robinson, doktor haiwan Strathmore

Kita mengalami 22% peningkatan dalam perolehan dalam tahun pertama pelaksanaan diikuti 11% dan 7% dalam tahun-tahun berikutnya.

Dr Chris Reardon, Warwick doktor haiwan