Over Covetrus

Covetrus is een wereldwijd opererend technologie- en dienstenbedrijf op het gebied van diergezondheidstechnologie en -diensten dat zich richt op het in staat stellen van partners uit de veterinaire praktijk om nieuwe gezondheids- en financiële resultaten te behalen. Onze passie voor het welzijn van de dieren en degenen die voor hen zorgen, drijft ons ertoe om de wereld van de diergeneeskunde te bevorderen.

Succesverhalen

Het geeft me de vrijheid om me te concentreren op de dingen die ik leuk vind om dierenarts te zijn en ik ben nog steeds in staat om de vervelende, vervelende, administratieve dingen voor elkaar te krijgen.

Dr. Debora Monniken, Brisbane Bird and Exotics Veterinary Service...

Ik zou het aanraden aan elke praktijk, groot of klein, die serieus werk maakt van het verkrijgen van een betere controle en begrip van hun gegevens voor klinische of zakelijke doeleinden.

Dr. Anne Richings, Beaumont Sainsbury Animal Hospital & Royal Veterinary College.

Het voldoet aan alle behoeften van mijn patiënt en klant, zodat ik niets over het hoofd zie. Het is alsof je een extra werknemer hebt. Het resultaat? Ik ben minder gestresst en de kwaliteit van zorg is consistenter.

Dr. Angela Sutherland, Maraboon Veterinaire Chirurgie...

Onze gemiddelde transactiekosten zijn met 15% gestegen. De nettowinst is gestegen van 13% naar 23%.

Dr Simon Robinson, Strathmore dierenartsen...

In het eerste jaar van uitvoering hebben we een omzetstijging van 22% gezien, gevolgd door een omzetstijging van 11% en vervolgens 7% in de daaropvolgende jaren.

Dr. Chris Reardon, Warwick Vets...