We are a global animal health technology and services company dedicated to advancing the world of veterinary medicine. 

Kami membawa bersama-sama produk, Perkhidmatan dan teknologi ke dalam satu platform yang tunggal yang menghubungkan pelanggan kami kepada penyelesaian dan wawasan yang perlu bekerja yang terbaik. Kesungguhan kami untuk kesejahteraan haiwan dan orang-orang yang menjaga mereka mendorong kami untuk memajukan dunia Perubatan Veterinar. 

Kami menyediakan beberapa sistem perisian haiwan bersendirian terpanjang di dunia, termasuk AVImark®, eVetPractice®, ImproMed®, dan ImproMed® Ekuin di Amerika Utara; RoboVet® dan RxWorks® di Eropah, Timur Tengah dan Afrika; dan VisionVPM® dan RxWorks® di Australia dan New Zealand. 

Kami juga menawarkan penyelesaian yang mengintegrasikan dengan platform perisian kami, termasuk pemasaran Rapport® dan Vetstreet® dan perkhidmatan komunikasi, poskad peringatan, Perkhidmatan sandaran data, perkakasan jualan dan sokongan, dan pemprosesan kad kredit. 

 

Kami bekerjasama dengan
0
Amalan-amalan
0
Amalan komputer
0
Ibu-bapa kesayangan
0
Haiwan peliharaan

Matlamat kami adalah untuk membantu anda mencapai kebebasan amalan yang berjaya.

Perkhidmatan kami terbukti meningkatkan pematuhan pelanggan dan memandu lebih banyak pendapatan bagi amalan anda.

Penyelesaian pengurusan amalan, hubungan pelanggan komunikasi suite dan penyelesaian rakan kongsi kami menyediakan pendekatan yang menyeluruh kepada pelanggan komunikasi. Kami konfigurasi platform kami untuk keperluan khusus anda dan membantu anda mengautomasikan tugas belakang pejabatnya seperti peringatan dan pengesahan perlantikan. 

Mencari tempat untuk tumbuh?

Seluruh perniagaan kami, kami memahami bahawa ia adalah orang-orang kami yang membuat perbezaan.  Meneroka apa yang mungkin mustahil untuk anda pada perkhidmatan perisian Global Covetrus.

Rakan kongsi kami

Peralatan diagnostik Veterinar

Instrumen Veterinar dan implan